27 Temmuz 2012 Cuma

Stil dolu dokunuş



Devir değişti, tuşlara elveda! Telefonlarımızda başlayan dokunma rüzgarı, artık elimizden düşürmediğimiz tabletlere kadar ulaştı. Artık basmıyoruz, dokunuyoruz. Kimileri bunun için doğuştan yetenekli, kimileri ise alışana kadar sabretmeye meyilli. Hatta bu dokunmatik ekran ilişkisini çözme sürecinde, birkaç yanlış mail atmak da mümkün.  

One Touch Stylus'un sportif tasarımı siyahtan vazgeçemeyenlere göre!



Amerika’nın önde gelen markası Monteverde, ONE TOUCH STYLUS kalemleriyle hayatımızı dokunma konusunda kolaylaştırıyor. Yenilikçi ve lüks kalem tasarımlarıyla tanıdığımız Monteverde, kullanıcıları için pratik ve stil dolu bir ürünle karşımıza çıkıyor.



Monteverde klasik severleri unutmamış: ONE TOUCH STYLUS ORIGINALS. 


ONE TOUCH STYLUS dokunmatik kalemlerinin arkasıyla tabletinizin veya akıllı telefonunuzun ekranına temiz bir dokunuş gerçekleştirip, ardından tek hamleyle kalem olarak kullanarak defterinize keyifle not düşebilirsiniz. Tükenmez veya keçeli kalem içi seçenekleri mevcut olan sportif tasarımlı kalemler, uzun tırnak tercih eden kullanıcılar, çizim yapanlar, oyun oynayanlar ve iş hayatında sık sık slaytlı sunum yapanlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle dokunmatik ekranda parmak izini sevmeyenler için harika bir seçenek! ONE TOUCH STYLUS serisinin kalemlerini, canlı renkleriyle Karum’da bulabilirsiniz. Ürün fiyatı 90TL. 

23 Temmuz 2012 Pazartesi

İlk albümüm


Temmuz ayının sonuna doğru geldiğimiz günlerde, kimimiz tatilde, kimimiz işinde, gücünde. Günümüzde her zamankinden daha çok fotoğraf çekiyoruz. Yolda, yemekte, dostlarla sohbette… Fotoğraf makinesi kullanımının gitgide dijital olmasıyla birlikte, çekilen fotoğraflar da çoğunlukla sanal ortama aktarılarak, sosyal medya sitelerinde paylaşılarak, fotoğraf albümündeki yerini azaltmaya başladı. Oysa fotoğraf dediğin elle tutulur, albüme yerleştirilip, sayfaları çevrilerek, nesilden nesile aktarılan en kıymetli anıdır. Hele hele dünyaya gelen yeni bir bebekse…


İtalya’nın ünlü tasarım markası Pinetti, yeni doğan bebeklerin ilk fotoğraflarını saklamak için güzel bir seçenek sunuyor. Her zamanki gibi deriden vazgeçmeyen Pinetti, fotoğraf albüm kapağını şirin bir leylekle süslüyor. Neredeyse her çocuğun dile getirdiği “Ben dünyaya nasıl geldim” sorusunu açıklamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Fiyatı 210 TL, farklı renk seçeneğiyle Karum’da bulabilirsiniz.  



20 Temmuz 2012 Cuma

Kırtasiye tutkunlarına merhaba!



Bir meraktır kırtasiye… Bazıları kalemleri, kağıtları sadece okul sıralarında bir “ihtiyaç” olarak görürler ve  iş yerlerinde işlevleri yüzünden kullanırlar. Görmezler bile neyle yazdıklarını, nereye yazdıklarını. Oysa bu merak, bir tutkuya dönüşür bazılarında. Artık okula gitmeseniz de, iş yerinde çalışmasanız da, kağıtlara dokunmayı sever, kendinize defterler, kalemler almaya devam edersiniz. Yaşınız kaç olursa olsun.  

Defteri, kağıdı, kalemi, boyaları, çantaları, dosyaları sevenler, onları öncelikle kokusuyla tanırlar. Biz de bu kokuyu en güzel ve özel ürünlerin harmanıyla sizlere Nişantaşı’nda sunuyoruz. Tam 27 yıl önce başlayan kırtasiye yolculuğumuza “meraklısına kırtasiye” sloganıyla çıktık ve devam ediyoruz. Kapıdan içeri girince, havayı koklamanız, kırtasiye tutkusunu hissetmeniz zor olmayacaktır.


Eastpack, Lamy, Filofax, Urbanears, e+m Holzprodukte, Moleskine, Faber-Castell ve daha fazlası Karum'da.

Hobilerinizde, sanat hayatınızda veya yaratıcılığınızı hayata geçirmek istediğiniz her anda aradığınız kırtasiye ürünlerini Karum’da bulabilirsiniz. Öne çıkan markalarımız: Moleskine, Pinetti, Filofax, Alessi, Scrikss, Cross ve daha birçok dünyaca ünlü isim. Nişantaşı’nda bulunan mağazımızın alt katında sanatsal ürün alanında geniş bir ürün seçeneğimiz de bulunuyor: Pebeo, Daler and Rowney, Winsor and Newton, L'arte, Canson, Caran d'ache, Arches, Schöeller, Copic, Marvy, Faber Castell, Senellier, Derwent gibi isimlerin boyaları, fırçaları, tualleri hayatınıza renk katmak için Karum’da sizleri bekliyor.

Özellikle kağıt bölümümüzde yer alan origami ve el yapımı Japon kağıtlarımıza bakmanızı tavsiye ederiz. Blogumuzu takip etmeniz, bir gün yolunuzun Karum’a düşmesi dileğiyle.