21 Ağustos 2012 Salı

Yaz daha bitmedi!


Dört mevsimden herkesin gönlünde bir tanesinin yeri farklıdır. Meyvesinden, sebzesinden, renklerinden ayırt ederiz mevsimleri, bir de üzerimizde bıraktıkları etkilerden…

Güzel renkleriyle Lotus& Tropical Defter 

Siz de yaz mevsimi ayrı seviyorsanız, Ağustos ayının son haftasına girerken güneşin sıcacık etkisini hayatınızda biraz daha uzatmak istiyorsanız İKİ’nin el yapımı yaz defterlerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Zarif kapak tasarımıyla Wild Flowers Defter 

İstanbul Kağıt İşleri olarak hayatımıza renk katan İKİ markasının ürünlerinin en büyük özelliği, %100 el yapımı, göz nuru defterler olması. Rahat kullanımı, güzel kapak tasarımları ile kağıt dünyasına renk katan İKİ markası sadece defterler değil, aynı zamandan kağıttan takılar, kartlar da yapıyor.

İKİ'den Yaz Defterleri her mevsime yakışır!

İKİ’nin el yapımı defterleri dikişli, kağıtları ise hangi kalemle yazarsanız yazın yumuşak ve rahat bir kullanım sağlıyor. Özellikle dolma kalem kullanmaktan vazgeçemeyenler için İKİ defterleri harika bir seçim olacaktır. Kendinize ya da sevdiklerinize hediye etmek için İKİ’nin el yapımı defterlerini Karum’da bulabilirsiniz.

Karum, bayram sonrasında iş başına dönen herkese keyifli çalışmalar diler. 

16 Ağustos 2012 Perşembe

Entel bilgisayar oyunları


Çağımızın çılgınlığı bilgisayar oyunları. Hemen hemen her evde bir bilgisayar oyunu tutkunu bulunuyor. Kimileri bilgisayar oyunlarının görüntüsünden memnun. Ancak aradığınız estetik kavramıysa, şu soru yanlış olmayacaktır: Bilgisayar oyunları evinizde ne kadar şık duruyor? Salonunuzda, oturma odanıza bir sürü oyun kabının ortalarda durduğunu ya da düzgün bir şekilde raflara yerleştiğini tahmin ediyoruz. Ancak ortaya çıkan görüntü ne kadar göze hitap eder, onu bilemiyoruz.



Halbuki kitapların yaşam alanınıza kattığı görüntü sıcacıktır. Yaşam ve huzur gelir kitabın olduğu her mekana. Tahminen bu düşünceden yola çıkan New York’lu tasarımcı James Bit, karizmatik tasarımıyla evinize şık bir dokunuş gerçekleştiriyor. Kağıt kapları yaratıcı bir şekilde kullanan tasarımcı, işin içine esprili bir yaklaşım katmayı da unutmuyor. 



“Penguin Books” kitap tasarımlarından esinlenen James Bit, ayrıca çok fazla kitap okumayan, kendini daha çok bilgisayar oyunlarına veren kişiler için de kolay entelektüel bir ortam yaratıyor. Kapların içinde yer alan oyunları karıştırmamak için, sipariş sırasında üzerine isim yazdırma şansı da mevcut. Her kitapsız, bilgisiyar oyunlu eve lazım! Karum bu yaratıcı fikri beğendi ve sizlerle paylaşmak istedi.

Karum herkese şeker tadında, huzurlu ve mutlu bir bayram diler... 

(Kaynak alınan site: http://www.etsy.com/shop/JamesBit

10 Ağustos 2012 Cuma

Kulaklara biraz üzüm, biraz adaçayı


Teknoloji ile aksesuarın en mükemmel birleşimi son bir yılda şüphesiz kulaklıklarda gerçekleşti. Kadın erkek, genç yaşlı demeden herkes müziğini doyasıya dinlemek için büyük kulaklıklardan edinmeye başladı.

Üzüm rengi ile Plattan.


Urbanears markası, kulaklık denilince akla gelen isimlerin başında yer alıyor. Birbirinden güzel renkleri ve havalı çizgisiyle başımızı taçlandırıyor. Gündelik yaşam bu kadar yoğun olunca, kalabalığın içinde biraz rahatlamak için müzik dinlemek gibisi yok ne de olsa...

Hardal sarısı ile Tanto. 


Urbanears kulaklıkların çeşitli modelleri bulunuyor. Çantanıza hemen kıvrılarak katlanabilme özelliği olan Zinken, klasik büyük format severlere Plattan ya da Tanto, minik ebatlardan hoşlananlara ise Bagis ve Medis modelleri hitap ediyor. 

Adaçayı rengi ile Medis.

Renk konusunda üzüm (grape) seçeneği fuşya severlere, adaçayı (sage) ise yeşilin soğuk tonlarını tercih edenlere göre. Hardal sarısından, domates kırmızısına kadar çeşitli renkleri Urbanears markasında bulabilirsiniz. Urbanears her rengi, her modeline uygulamayı unutmayarak tüm kullanıcılarını sevindiriyor. Daha güzel bir hayat ve bol müzik için Urbanears’ler Karum’da sizleri bekliyor.  

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Modanın deftere yansıması: Chameleon


Bir ürün alırken, ondan ne beklediğiniz çok önemli. Bu yüzden kişisel ajanda diyerek geçmemek lazım. Tüm yıl boyunca size eşlik eden, elinizden düşürmediğiniz ajandanızda boş sayfalardan daha fazlasını arıyorsanız, Filofax markasının ürünlerine göz atabilirsiniz.



Filofax’ın yılan derisi görünümlü ”Chameleon” ajandaları, tek başına görüntüsüyle göz dolduruyor. Sadece bir ajanda değil, aynı zamanda bir cüzdan olarak da kullanılabiliyor. Özellikle kadınların kalbini tam on ikiden vuran kırmızı, fuşya ve açık mavi renkleriyle çantalara şıklık katıyor. Siyah, kahverengi gibi klasik seçenekleri de mevcut.



Filofax markasının diğer ürünlerinde olduğu gibi, Chameleon'un iç aksesuarlarını ve sadece bir yıl değil, her zaman kullanabilmeniz için ajanda içlerini temin etmek mümkün. Filofax ürünlerini kolaylıkla Karum’da bulabilirsiniz. Chameleon cep boy fiyatı, 100 TL