27 Temmuz 2012 Cuma

Stil dolu dokunuş



Devir değişti, tuşlara elveda! Telefonlarımızda başlayan dokunma rüzgarı, artık elimizden düşürmediğimiz tabletlere kadar ulaştı. Artık basmıyoruz, dokunuyoruz. Kimileri bunun için doğuştan yetenekli, kimileri ise alışana kadar sabretmeye meyilli. Hatta bu dokunmatik ekran ilişkisini çözme sürecinde, birkaç yanlış mail atmak da mümkün.  

One Touch Stylus'un sportif tasarımı siyahtan vazgeçemeyenlere göre!



Amerika’nın önde gelen markası Monteverde, ONE TOUCH STYLUS kalemleriyle hayatımızı dokunma konusunda kolaylaştırıyor. Yenilikçi ve lüks kalem tasarımlarıyla tanıdığımız Monteverde, kullanıcıları için pratik ve stil dolu bir ürünle karşımıza çıkıyor.



Monteverde klasik severleri unutmamış: ONE TOUCH STYLUS ORIGINALS. 


ONE TOUCH STYLUS dokunmatik kalemlerinin arkasıyla tabletinizin veya akıllı telefonunuzun ekranına temiz bir dokunuş gerçekleştirip, ardından tek hamleyle kalem olarak kullanarak defterinize keyifle not düşebilirsiniz. Tükenmez veya keçeli kalem içi seçenekleri mevcut olan sportif tasarımlı kalemler, uzun tırnak tercih eden kullanıcılar, çizim yapanlar, oyun oynayanlar ve iş hayatında sık sık slaytlı sunum yapanlar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Özellikle dokunmatik ekranda parmak izini sevmeyenler için harika bir seçenek! ONE TOUCH STYLUS serisinin kalemlerini, canlı renkleriyle Karum’da bulabilirsiniz. Ürün fiyatı 90TL. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder