10 Ağustos 2012 Cuma

Kulaklara biraz üzüm, biraz adaçayı


Teknoloji ile aksesuarın en mükemmel birleşimi son bir yılda şüphesiz kulaklıklarda gerçekleşti. Kadın erkek, genç yaşlı demeden herkes müziğini doyasıya dinlemek için büyük kulaklıklardan edinmeye başladı.

Üzüm rengi ile Plattan.


Urbanears markası, kulaklık denilince akla gelen isimlerin başında yer alıyor. Birbirinden güzel renkleri ve havalı çizgisiyle başımızı taçlandırıyor. Gündelik yaşam bu kadar yoğun olunca, kalabalığın içinde biraz rahatlamak için müzik dinlemek gibisi yok ne de olsa...

Hardal sarısı ile Tanto. 


Urbanears kulaklıkların çeşitli modelleri bulunuyor. Çantanıza hemen kıvrılarak katlanabilme özelliği olan Zinken, klasik büyük format severlere Plattan ya da Tanto, minik ebatlardan hoşlananlara ise Bagis ve Medis modelleri hitap ediyor. 

Adaçayı rengi ile Medis.

Renk konusunda üzüm (grape) seçeneği fuşya severlere, adaçayı (sage) ise yeşilin soğuk tonlarını tercih edenlere göre. Hardal sarısından, domates kırmızısına kadar çeşitli renkleri Urbanears markasında bulabilirsiniz. Urbanears her rengi, her modeline uygulamayı unutmayarak tüm kullanıcılarını sevindiriyor. Daha güzel bir hayat ve bol müzik için Urbanears’ler Karum’da sizleri bekliyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder