21 Ağustos 2012 Salı

Yaz daha bitmedi!


Dört mevsimden herkesin gönlünde bir tanesinin yeri farklıdır. Meyvesinden, sebzesinden, renklerinden ayırt ederiz mevsimleri, bir de üzerimizde bıraktıkları etkilerden…

Güzel renkleriyle Lotus& Tropical Defter 

Siz de yaz mevsimi ayrı seviyorsanız, Ağustos ayının son haftasına girerken güneşin sıcacık etkisini hayatınızda biraz daha uzatmak istiyorsanız İKİ’nin el yapımı yaz defterlerine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Zarif kapak tasarımıyla Wild Flowers Defter 

İstanbul Kağıt İşleri olarak hayatımıza renk katan İKİ markasının ürünlerinin en büyük özelliği, %100 el yapımı, göz nuru defterler olması. Rahat kullanımı, güzel kapak tasarımları ile kağıt dünyasına renk katan İKİ markası sadece defterler değil, aynı zamandan kağıttan takılar, kartlar da yapıyor.

İKİ'den Yaz Defterleri her mevsime yakışır!

İKİ’nin el yapımı defterleri dikişli, kağıtları ise hangi kalemle yazarsanız yazın yumuşak ve rahat bir kullanım sağlıyor. Özellikle dolma kalem kullanmaktan vazgeçemeyenler için İKİ defterleri harika bir seçim olacaktır. Kendinize ya da sevdiklerinize hediye etmek için İKİ’nin el yapımı defterlerini Karum’da bulabilirsiniz.

Karum, bayram sonrasında iş başına dönen herkese keyifli çalışmalar diler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder