16 Ağustos 2012 Perşembe

Entel bilgisayar oyunları


Çağımızın çılgınlığı bilgisayar oyunları. Hemen hemen her evde bir bilgisayar oyunu tutkunu bulunuyor. Kimileri bilgisayar oyunlarının görüntüsünden memnun. Ancak aradığınız estetik kavramıysa, şu soru yanlış olmayacaktır: Bilgisayar oyunları evinizde ne kadar şık duruyor? Salonunuzda, oturma odanıza bir sürü oyun kabının ortalarda durduğunu ya da düzgün bir şekilde raflara yerleştiğini tahmin ediyoruz. Ancak ortaya çıkan görüntü ne kadar göze hitap eder, onu bilemiyoruz.



Halbuki kitapların yaşam alanınıza kattığı görüntü sıcacıktır. Yaşam ve huzur gelir kitabın olduğu her mekana. Tahminen bu düşünceden yola çıkan New York’lu tasarımcı James Bit, karizmatik tasarımıyla evinize şık bir dokunuş gerçekleştiriyor. Kağıt kapları yaratıcı bir şekilde kullanan tasarımcı, işin içine esprili bir yaklaşım katmayı da unutmuyor. 



“Penguin Books” kitap tasarımlarından esinlenen James Bit, ayrıca çok fazla kitap okumayan, kendini daha çok bilgisayar oyunlarına veren kişiler için de kolay entelektüel bir ortam yaratıyor. Kapların içinde yer alan oyunları karıştırmamak için, sipariş sırasında üzerine isim yazdırma şansı da mevcut. Her kitapsız, bilgisiyar oyunlu eve lazım! Karum bu yaratıcı fikri beğendi ve sizlerle paylaşmak istedi.

Karum herkese şeker tadında, huzurlu ve mutlu bir bayram diler... 

(Kaynak alınan site: http://www.etsy.com/shop/JamesBit

1 yorum:

  1. Çok güzelmiş. Bende de bunların kitap versiyonlarından mevcut.

    YanıtlaSil